Ny side

Da er en ny side på vei opp. Den er ikke ferdig, men vi jobber med det.

Du lurer kanskje på hva som skjer? Siden har falt mye i verdi det siste året. Færre og færre har lagt inn markedene sine. Det er hovedsakelig fordi vi ikke ønsket at noen skulle bruke siten. Det har kommet en ny lov som du kanskje har hørt som: GDPR.


Vi som alle andre på internett må følge disse nye reglene. Men de har vært så vage på mange områder at vi heller tenkte å få ned aktiviteten slik at ingen anmelder oss, så bygd opp siten på nytt med GDPR reglene som en hjørnestein når vi vet hva som gjelder.


Så hva er egentlig nytt? For dere som er her for å finne markeder. Ikke så mye, vi kommer til å være enda flinkere på å finne nye markeder.

For de av dere som har brukernavn og passord, så har dere ikke det lengre. Vi tenkte oss godt om og fant ut at vi trenger faktisk ikke den informasjonen. Ja dere kan fortsatt lagre kontaktperson på markedene, og vi må ha en epost for å verifisere at du er deg. Men vi har ingen passord lengre. I stedet må du logge deg inn ved en lenke du får tilsendt på epostkontoen din.


Hva med de gamle markedene? Nei, de har ingen verdi så de er slettet også. I bunn og grunn har vi startet på nytt.


Er vi ferdig ? Nei, det er fortsatt en del å gjøre. Samtidig som at dette er mer ett hobby prosjekt enn noe annet. Så utover sep/okt tenker jeg at de siste delene faller på plass.


Skrive feil

For de av dere som ikke kjenner meg er jeg god på data, men ikke å skrive. Dyseleksi er fag utrykket, men det betyr at jeg tenker noe, skriver noe annet. Selv om jeg bruker rettskrivningsprogrammer så finner den ikke alt. Derfor ønsker jeg tilbakemelding fra dere. Ser dere en skrivefeil si i fra, så retter jeg den opp.


Jeg er så klart åpen for alle type innspill for å gjøre nettsiden bedre. Alt fra funksjonalitet til skrivefeil. Send meg en melding på facebook https://www.facebook.com/Lopperiblodet.no/ eller send en epost på info@lopperiblodet.no. (ps er nok raskere å svare på facebook enn mail)


-Jc